skip to Main Content
MANZ Visuele Communicatie & Creatie +31 6 22 504 614 george@manz.nl

Omdat het kan

Projecten met een culturele drijfveer, nog in volle gang of inmiddels gerealiseerd.

DommelVallei

Stichting DommelVallei maakt zich sterk ter bevordering van de elektronische muziek en aanverwante kunstvormen in het stroomgebied van de Dommel rondom Eindhoven.

Als voorzitter van Stichting DommelVallei heb ik spannende acts en talentvolle artiesten naar Eindhoven kunnen halen. Meer dan honderd events hebben we georganiseerd, om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van het meest invloedrijke geluid dat muziek in de afgelopen vijftig jaar heeft voortgebracht.

Driemaal raden wie alle flyers heeft gemaakt.

EINDHOVEN­=KING

Eindhoven kent een rijke, soms tumultueuze, Koningsdag-historie. Op het hoogtepunt trokken er meer bezoekers naar Eindhoven dan inwoners. Om een gezonde groei en verdere ontwikkeling van de Moeder der Feesten te borgen, besluit Gemeente Eindhoven een masterplan op te stellen.

Eindhoven365 nodigt Loek Stadvis, Scherp Ontwerp en George Manz uit om Eindhoven King te maken.

Zie ook EINDHOVEN=KING

Klik voor Full Screen. 

PACT Festival, TAG,
E-troit Festival

Binnenkort meer …

Een nieuw licht op oude zaken

Met NYLUX Nieuw Licht wil ik een bijdrage leveren aan een aangenaam kritische samenleving, waarin kwaliteit de waarde krijgt die het verdient.

Ik vind dat aandacht dingen beter maakt. Doorleefde goederen, rijp voor de vuilnisbak, worden (weer) gewilde verzamelobjecten, door ze letterlijk en figuurlijk in een nieuw licht te zetten.

En uiteraard is het een mooi project waarin ik al mijn creatieve en technische vaardigheden maximaal uit kan dagen.

Bezoek nylux.nl

4 THE NEXT GEN

Binnenkort meer …

Back To Top